Επιλέξτε Γλώσσα:

NAVIGATOR SHIPPING CONSULTANTS LTD. 16th "NAVIGATOR 2016 - The Shipping Decision Makers Forum"

Δημοσιεύθηκε την: 15/11/2016

 

 

 

Το Διεθνές Forum της Navigator Shipping Consultants Ltd. διοργανώθηκε για 16η συνεχή χρονιά και απέδειξε ότι αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους θεσμούς στον χώρο της ναυτιλίας.

Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016 στο Divani Apollon Palace & Thalasso το 16th NAVIGATOR 2016  - “The Shipping Decision Makers Forum” τίμησαν με την παρουσία τους 500 και πλέον υψηλόβαθμα στελέχη της ναυτιλίας, Πρέσβεις από 25 χώρες, στελέχη του τραπεζικού κλάδου, εκπρόσωποι σημαντικών ναυτιλιακών οργανισμών, καθηγητές πανεπιστημίων, φοιτητές καθώς και εκπρόσωποι από το σύνολο του ναυτιλιακού τύπου.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Navigator, κ. Δανάη Μπεζαντάκου, καλωσόρισε τους συμμετέχοντες με την αισιόδοξη προτροπή να σταματήσουμε να διαφημίζουμε την κρίση και να προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που προκύπτουν μέσα από αυτή.

Ο Capt. Δημήτρης Μπεζαντάκος, Πρόεδρος της εταιρίας, στην εναρκτήρια ομιλία του παρότρυνε τους παράγοντες της ελληνικής ναυτιλίας να αφήσουν την απαισιοδοξία κατά μέρος, προσπαθώντας ο καθένας από τη θέση που υπηρετεί, να συντελέσει ώστε να παραμείνει η Ελληνική ναυτιλία ισχυρή και πρώτη παγκοσμίως.

Την επίσημη έναρξη των εργασιών του Forum κήρυξε ο πρώην Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, κ.Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και η Ευρωβουλευτής κ. Εύα Καϊλή.

Η Antipollution ΑΝΕ ήταν ένας από τους βασικούς χορηγούς του συνεδρίου και η εταιρία μας βραβεύτηκε για τη συμβολή της στην εκδήλωση. Ήταν τιμή μας να συμμετέχουμε στο μεγαλύτερο ναυτιλιακό συνέδριο που προωθεί την ελληνική ναυτιλία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Παράλληλα, τονίστηκε η σημασία της ενσωμάτωσης της τεχνολογίας στις ναυτιλιακές επιχειρήσεις και αναλύθηκαν τρόποι με τους οποίους η εφαρμογή του «πράσινου μοντέλου» στη ναυτιλία μπορεί να βελτιώσει την ασφάλεια, την απόδοση του πληρώματος και την αλυσίδα των logistics.

 

 

© 2014 · AntiPollution · All rights reserved
creation by