Επιλέξτε Γλώσσα:

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ναυαγιαίρεση και απομάκρυνση από το λιμάνι του Πειραιά του Ε/Γ-Ο/Γ "Παναγία Τήνου"

Δημοσιεύθηκε την: 22/03/2017

H Antipollution ANE, η πρωτοπόρος ελληνική εταιρεία στο χώρο της διαχείρισης αποβλήτων ναυτιλίας, σε ότι αφορά τα στερεά απόβλητα πλοίων και με ενεργό δράση στις επιχειρήσεις αντιμετώπισης θαλάσσιας ρύπανσης, ολοκλήρωσε με επιτυχία την δεύτερη φάση εκτέλεσης του έργου για την ανέλκυση και απομάκρυνση του πλοίου Παναγία Τήνου από το λιμάνι του Πειραιά, στα πλαίσια του διαγωνισμού που προκηρύχτηκε από τον ΟΛΠ ΑΕ (PPA SA).

Πρωινές ώρες 21 Μαρτίου 2017 το πλοίο Παναγία Τήνου  απέπλευσε από το λιμάνι του Πειραιά ρυμουλκούμενο από το Ρυμουλκό Παντοκράτωρ για το τελευταίο του ταξίδι του σε διαλυτήριο της Τουρκίας όπου αναμένεται να καταπλεύσει κατά τις μεσημβρινές ώρες 23 Μαρτίου.

Το έργο εκτελέστηκε με επιτυχία και εντός του συμφωνηθέντος χρονοδιαγράμματος, με την εφαρμογή συγκεκριμένου σχεδίου και με βάση συγκεκριμένη μελέτη που εκπονήθηκε με μέριμνα της Antipollution για τον σκοπό αυτό.

Το δύσκολο αυτό έργο επιτεύχθηκε χάρη στην τεχνογνωσία και την πολύχρονη εμπειρία που διαθέτει το προσωπικό της εταιρείας σε περιβαλλοντικά θέματα, αλλά και στην αγαστή συνεργασία με τους συνεργαζόμενους φορείς και συνεργάτες.

Στα πλαίσια της επιτυχούς ολοκλήρωσης του έργου, η Antipollution ANE εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς τον ΟΛΠ ΑΕ, τους εμπλεκόμενους φορείς των Υπουργείων Περιβάλλοντος και Ναυτιλίας και τους συνεργάτες της  που στάθηκαν αρωγοί στην επιτυχή και έγκαιρη προσπάθεια ολοκλήρωσης του έργου. 

 

 

© 2014 · AntiPollution · All rights reserved
creation by