Επιλέξτε Γλώσσα:

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

Δημοσιεύθηκε την: 29/05/2017
 
 
Την Παρασκευή 5 Μαΐου στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος ολοκληρώθηκε από την  VAPORIA SMPC η  παρουσίασης του δευτερου τόμου του λευκώματος «ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ 20ος - 21ος ΑΙΩΝΑΣ ». Το βιβλίο αναφέρεται στη ζωή, στους αγώνες αλλά και στα σημαντικά επιτεύγματα μεγάλων προσωπικοτήτων του ελληνικού ναυτιλιακού κόσμου.. Η Antipollution έδωσε το παρόν κατά την διάρκεια του συνεδρίου καθώς συμμετείχε ως χορηγός της εκδήλωσης.
 
Ο κος Ιωάννης Κωνσταντινίδης, αντιπρόεδρος της Antipollution ήταν ένας από τους ομιλητές της εκδήλωσης και παρουσίασε την ιστορία της εταιρείας μας  , που είναι η κορυφαία ελληνική εταιρεία στο χώρο της διαχείρισης αποβλήτων ναυτιλίας, όσον αφορά στα στερεά απόβλητα πλοίων . Η εταιρεία που ιδρύθηκε - με τη σημερινή της μορφή - από τους απογόνους των πρώτων ανθρώπων που διαχειριζόντουσαν την παραλαβή των αποβλήτων από τα πλοία στο λιμάνι του Πειραιά, στη δεκαετία του 1940 . 
 
Το λεύκωμα παρουσίασε κος Σαράντος Καργάκος Ιστορικός- Συγγραφέας , Παναγιώτης Λασκαρίδης Αντιπρόεδρος της Lavinia Corp και Διευθύνων Σύμβουλος της Laskaridis Company Ltd , Η κα Μαριγώ Λεμού Διευθύνουσα Σύμβουλος Atlas Maritime Ltd , η κα Δέσποινα Παναγιώτου Θεοδοσίου CEOTototheoMaritime , η κα Κωνσταντίνα Μώρου Attorney-At-Law, LL.M Accredited Mediator by the Greek Ministry of Justice, Transparency and Human Rights , ο κος Παναγιώτης Σπυρόπουλος εκδότης του Λευκώματος.
 
 
Παραβρεθήκαν Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιερόθεος Αργύρης εκπρόσωπος του   Σεβασμιωτάτου Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ ,Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κος Παναγιώτης Κουρουμπλής , Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κος Βασίλης Λεβέντης , Ο πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κος Ιωάννης Πλακιωτάκης ,
Ο Δήμαρχος Πειραιά κος Γιάννης Μώραλης , Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κος Γεώργιος Θωμάκος , Ο Δήμαρχος Χολαργού-Παπάγου κος Ηλίας Αποστολόπουλος η πρώην Υπουργός κα  Λούκα Κατσέλη, Ο κος Ευάγγελος Κορκίδης, Αναπληρωτής Γ. Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά .
 
© 2014 · AntiPollution · All rights reserved
creation by