Επιλέξτε Γλώσσα:

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

Δημοσιεύθηκε την: 05/12/2016

 

 

 

 

Ένα μοναδικό λεύκωμα με σπάνιο φωτογραφικό υλικό, ντοκουμέντα και βιογραφία που αποτυπώνει την ιστορία ζωής 25 πρωταγωνιστών της σύγχρονης ελληνικής ναυτιλίας παρουσιάστηκε στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος. Ανάμεσα στα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν βρίσκονται η οικογένεια Βαρδινογιάννη και Βερνίκου, ο κος Μιλτιάδης και κος Ευάγγελος Μαρινάκης, ο κος Σταύρος και η κα Ειρήνη Νταϊφά, ο κος Αθανάσιος Μαρτίνος και ο κος Βύρων Βασιλειάδης, ο ‘Βενιαμίν’ της ελληνικής Ναυτιλίας, όπως τον αποκάλεσε ο ιστορικός και συγγραφέας κος Σαράντος Καργάκος.

Ο κος Βύρων Βασιλειάδης είναι ο Πρόεδρος της εταιρείας Antipollution ANE και ανήκει στους νέους και πολλά υποσχόμενους επιχειρηματίες με πλούσια δραστηριότητα στους τομείς του περιβάλλοντος, της ενέργειας αλλά και των νέων τεχνολογιών.

Η Antipollution ΑΝΕ, ανήκει  στον  όμιλο εταιρειών των αδελφών Βύρωνα και Φίλιππου Βασιλειάδη. Είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παροχής υπηρεσιών Ευκολιών Υποδοχής Αποβλήτων και καταλοίπων φορτίου Πλοίων, με ειδίκευση στην Παραλαβή και Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων.

Η εταιρεία ιδρύθηκε με τη σημερινή μορφή από τους απογόνους των πρώτων ανθρώπων που διαχειρίζονταν την παραλαβή αποβλήτων από τα πλοία στο λιμάνι του Πειραιά στη δεκαετία του 1940, καταβάλλοντας συνεχή προσπάθεια για τη βελτίωση των υπηρεσιών της.

O κος Βύρων Βασιλειάδης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης δήλωσε πως: Είναι μεγάλη μου τιμή που συμπεριλαμβάνομαι στο λεύκωμα. Η ελληνική Ναυτιλία έχει προσφέρει πάρα πολλά στην Ελλάδα. Είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ελληνικής ιστορίας, καθώς συμβάλλει στην οικονομία και την ανάπτυξη. Είμαστε δίπλα στη Ναυτιλία προσπαθούμε να υποστηρίζουμε με κάθε τρόπο νέες συνεργασίες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το λεύκωμα παρουσίασε ο κος Βασίλης Κορκίδης - Πρόεδρος Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, η κα Ειρήνη Νταϊφά  - Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού του Δήμου Πειραιά, ο κος Σαράντος Καργάκος - Ιστορικός – Συγγραφέας και κος Παναγιώτης Σπυρόπουλος - Εκδότης – Συγγραφέας.

Στην Παρουσίαση παρευρέθηκαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κος Νεκτάριος Σαντοριναίος, ο Πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κος Ιωάννης Πλακιωτάκης και πολλοί επώνυμοι από τον εφοπλιστικό, ναυτιλιακό, και δημοσιογραφικό  χώρο.

http://www.insider.gr

© 2014 · AntiPollution · All rights reserved
creation by