Επιλέξτε Γλώσσα:
τηλ: 801 1111 111

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

19.06.2017
Η Antipollution μεταφέρει το μήνυμα «Μαθαίνω για το…

  Η  Antipollution  με την βοήθεια των παιδαγωγών του 9ου  Νηπιαγωγείου Νέας Φιλαδέλφειας  υποστήριξε και συνέβαλε στην υλοποίηση της εκδήλωσης  στις…

Οι Άνθρωποί μας

Βασικός πυλώνας της  δύναμής μας  είναι το ανθρώπινο δυναμικό μας. Πιστεύουμε,  ότι η ανάπτυξη μας επιτυγχάνεται μέσω της προσέλκυσης νέων ταλαντούχων ανθρώπων και παράλληλα μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης και ενημέρωσης του προσωπικού σε ζητήματα που άπτονται της προστασίας του περιβάλλοντος.
 
Για τον λόγο αυτό, η εταιρεία μας  απασχολεί στελέχη ποικίλων ειδικοτήτων όπως Χημικούς Μηχανικούς, Μηχανολόγους Μηχανικούς, Περιβαλλοντολόγους, Τεχνολόγους Αντιρρύπανσης, Ειδικούς Marketing, Οικονομολόγους, Νομικούς.
 
Οι έμπειροι επόπτες και εργοδηγοί μας αναλαμβάνουν την υλοποίηση κάθε έργου αναγνωρίζοντας τις ανάγκες του και επιλέγοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό.
 
Παράλληλα, ενθαρρύνουμε και χρηματοδοτούμε τη συμμετοχή του προσωπικού μας σε προγράμματα επαγγελματικής εκπαίδευσης, μέσω της συμμετοχής σε σεμινάρια, συνέδρια, ημερίδες και μέσω της εκπαίδευσης σε πραγματικές συνθήκες.
© 2014 · AntiPollution · All rights reserved
creation by