Επιλέξτε Γλώσσα:
τηλ: 801 1111 111

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

22.03.2017
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ναυαγιαίρεση και απομάκρυνση από…

H Antipollution ANE, η πρωτοπόρος ελληνική εταιρεία στο χώρο της διαχείρισης αποβλήτων ναυτιλίας, σε ότι αφορά τα στερεά απόβλητα πλοίων…

Διαχείριση Κατεστραμμένου Φορτίου (Destroyed/Distressed Cargoes)

Ο όρος «Κατεστραμμένα Φορτία» (Destroyed/distressed cargoes), περιγράφει τα φορτία τα οποία έχουν υποστεί μερική ή ολική καταστροφή λόγω ατυχημάτων ή άλλων αιτίων ή έφτασαν καθυστερημένα στον τόπο προορισμού τους και είναι πλέον εκτός ζήτησης.

H Antipollution ένωσε τις δυνάμεις της με τη Veolia Field Services UK, υπογράφοντας συμφωνία συνεργασίας για περιστατικά έκτακτης ανάγκης και παροχής υπηρεσιών διαχείρισης κατεστραμμένων φορτίων, τον Μάρτιο του 2016.

Η εμπειρία της Antipollution στην παροχή υπηρεσιών προστασίας θαλάσσιου περιβάλλοντος και η βαθιά γνώση της ναυτιλίας και η εξειδίκευση της Veolia στον τομέα της διαχείρισης αποβλήτων σε παγκόσμιο επίπεδο, θα ενωθούν ώστε να δημιουργήσουν μια νέα δύναμη, ικανή να ανταπεξέλθει στις ανάγκες και απαιτήσεις της ναυτιλίας παγκοσμίως.

Το νέο αυτό σχήμα θα προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες για έγκαιρη, ασφαλή και περιβαλλοντικά ορθή αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, κινητοποιώντας μια διεθνή ομάδα εμπειρογνωμόνων σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η Antipollution και η Veolia ES Field Services UK θα συνεργαστούν για να παρέχουν παγκόσμιες υπηρεσίες με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, σύμφωνα με τη διεθνή νομοθεσία και τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας και προστασίας.

© 2014 · AntiPollution · All rights reserved
creation by