Επιλέξτε Γλώσσα:
τηλ: 210 42 93 821

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10.10.2017
Η Antipollution στο Επιστημονικό Συνέδριο'' ERSCP 2017 ''

Η Antipollution συμμετείχε και στήριξε χορηγικά το  Επιστημονικό Συνέδριο ERSCP 2017 (European Roundtable on Sustainable Consumption and Production) , που…

Οι Άνθρωποί μας

Βασικός πυλώνας της  δύναμής μας  είναι το ανθρώπινο δυναμικό μας. Πιστεύουμε,  ότι η ανάπτυξη μας επιτυγχάνεται μέσω της προσέλκυσης νέων ταλαντούχων ανθρώπων και παράλληλα μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης και ενημέρωσης του προσωπικού σε ζητήματα που άπτονται της προστασίας του περιβάλλοντος.
 
Για τον λόγο αυτό, η εταιρεία μας  απασχολεί στελέχη ποικίλων ειδικοτήτων όπως Χημικούς Μηχανικούς, Μηχανολόγους Μηχανικούς, Περιβαλλοντολόγους, Τεχνολόγους Αντιρρύπανσης, Ειδικούς Marketing, Οικονομολόγους, Νομικούς.
 
Οι έμπειροι επόπτες και εργοδηγοί μας αναλαμβάνουν την υλοποίηση κάθε έργου αναγνωρίζοντας τις ανάγκες του και επιλέγοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό.
 
Παράλληλα, ενθαρρύνουμε και χρηματοδοτούμε τη συμμετοχή του προσωπικού μας σε προγράμματα επαγγελματικής εκπαίδευσης, μέσω της συμμετοχής σε σεμινάρια, συνέδρια, ημερίδες και μέσω της εκπαίδευσης σε πραγματικές συνθήκες.
© 2014 · AntiPollution · All rights reserved
creation by